Salam Sejahtera semua..

PERHATIAN...

Saya hanya mengambil order untuk bulan puasa & hari raya sahaja.
Sekiranya berminat untuk menempah didalam bulan bulan yang lain minimum order adalah 200 pek / 100 kg.

100% Keluaran Bumiputera ( bisnes kat dapur rumah je )
100% Kacang Hijau

TEMPAHAN MULA DIBUKA SEKARANG.....

Untuk sebarang tempahan :
- Individu
- Peniaga2 Bazar
- Pemborong

Kepada pembeli atau agen yang berminat untuk berurusan dengan kami boleh menghubungi 012-6962625/0173521225/01115322625

Lokasi penghantaran sekitar Lembah Klang . ( Hantar terus by hand )
Caj akan dikenakan untuk pesanan dibawah 20pek/10kg.

Kepada yang berada diluar kawasan sila hubungi saya untuk bincang cara penghantaran.

Khidmat penghantaran melalui Pos ke Sabah & Sarawak.
Caj akan dikenakan mengikut kadar berat (berat asas bungkusan atau VOLUMETRIK - mana yang lebih tinggi) sepertimana yang telah ditetapkan oleh Pos Malaysia.
Berikut adalah panduan untuk anda mengenai kadar caj yang dikenakan oleh Pos Malaysia.
Panduan Pos Malaysia
Panduan Kiraan Volumetric Weight
(Lebar x Panjang x Tinggi /6000 = KG) - Kiraan dalam cm..

Adakalanya caj yang dikenakan adalah berdasarkan kadar berat kiraan VOLUMETRIK (saiz bungkusan) dan bukan mengikut berat sesuatu pakej. Jadi kepada yang nak buat pesanan melalui pos adalah lebih baik untuk anda membuat pesanan dalam kuantiti yang banyak. Takut nanti caj pos lagi mahal dari harga produk.

Harga : RM13/pek/500gm
Bayaran : C.O.D / Bank In M2U (162647037807 / Nor Ishraf Bakar)

Hubungi nombor yang tertera dibawah untuk pertanyaan.

H/P : 0126962625
0173521225
01115322625

atau

email : ishraf@destinigroup.com

Thursday, July 15, 2010

Order pertama 2010.

Tempat: Kl
Kuantiti : 400 pek
Panghantaran : 26 July 2010
Alhamdulillah..Order yang pertama untuk tahun 2010 dah masuk. Feedback yang aku dapat tentang produk Kuih Batang Buruk ni pon cukup baik dari pelanggan aku yang pertama untuk tahun 2010 ni. Keesokan hari selepas dia dapat sample terus dia buat order. Ikut kata dia akan ada lagi order dari dia. Sebab dia supply pada pasaraya...

Sample lagi

Hari ni 15 july 2009. Ada lagi 3 permintaan untuk mendapatkan sample kuih batang buruk. Alhamdulillah. Subang, Shah Alam & Sungai Buloh. Stok untuk sample dah habis. Masa kirim ngan adik ipar hari tu sikit je. Ingat kan takde lagi. Tak sangka lak ramai yg dah mula nak sample. Setakat ni semua yang mintak sample adalah prospek baru. Belum ada lagi return customer. Biasanya kalau mengikut pengalaman yang lepas, return customer akan mula buat order bila dah masuk bulan puasa.

Wednesday, July 14, 2010

Sample

Dah lama tak update. Sample unutk kuih batang buruk dah mula ada permintaan. Takat hari ni 13 July 2010 dah dua tempat dihantar. Sek7 Shah Alam & Pandan Indah KL. Dua dua prospek baru... Harap harap ada yang suka. Satu prospek dah bagi reapon. Alhamdulillah. Feedback yang bagus. Insyallah ada rezeki, ada lah tu...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...