Salam Sejahtera semua..

PERHATIAN...

Saya hanya mengambil order untuk bulan puasa & hari raya sahaja.
Sekiranya berminat untuk menempah didalam bulan bulan yang lain minimum order adalah 200 pek / 100 kg.

100% Keluaran Bumiputera ( bisnes kat dapur rumah je )
100% Kacang Hijau

TEMPAHAN MULA DIBUKA SEKARANG.....

Untuk sebarang tempahan :
- Individu
- Peniaga2 Bazar
- Pemborong

Kepada pembeli atau agen yang berminat untuk berurusan dengan kami boleh menghubungi 012-6962625/0173521225/01115322625

Lokasi penghantaran sekitar Lembah Klang . ( Hantar terus by hand )
Caj akan dikenakan untuk pesanan dibawah 20pek/10kg.

Kepada yang berada diluar kawasan sila hubungi saya untuk bincang cara penghantaran.

Khidmat penghantaran melalui Pos ke Sabah & Sarawak.
Caj akan dikenakan mengikut kadar berat (berat asas bungkusan atau VOLUMETRIK - mana yang lebih tinggi) sepertimana yang telah ditetapkan oleh Pos Malaysia.
Berikut adalah panduan untuk anda mengenai kadar caj yang dikenakan oleh Pos Malaysia.
Panduan Pos Malaysia
Panduan Kiraan Volumetric Weight
(Lebar x Panjang x Tinggi /6000 = KG) - Kiraan dalam cm..

Adakalanya caj yang dikenakan adalah berdasarkan kadar berat kiraan VOLUMETRIK (saiz bungkusan) dan bukan mengikut berat sesuatu pakej. Jadi kepada yang nak buat pesanan melalui pos adalah lebih baik untuk anda membuat pesanan dalam kuantiti yang banyak. Takut nanti caj pos lagi mahal dari harga produk.

Harga : RM13/pek/500gm
Bayaran : C.O.D / Bank In M2U (162647037807 / Nor Ishraf Bakar)

Hubungi nombor yang tertera dibawah untuk pertanyaan.

H/P : 0126962625
0173521225
01115322625

atau

email : ishraf@destinigroup.com

Tuesday, May 17, 2011

Update terbaru

Salam. Terima kasih kepada yang sudi layari blog aku ni. Lama dah tak update. Takde cerita yang menarik sangat pun nak update kat sini. Sekarang dah mula sibuk nak promote batang buruk. Pose pon dah tak lama dah. Production dah start. So marketing pun kene start awal lah. Bulan ni dah ada yang mula bertanya pasal batang buruk. Brader Zull PJJ pon dah awal awal call mintak bagitau dia bila dah start. Alhamdulillah. Ingat lagi brader Zull ngan aku. Senang berurusan ngan dia. Jumpa pon kat stesyen minyak Esso federal highway atau petronas stadium Shah Alam je.

Lepas je raya hari tu rutin aku jadi normal balik. Dah tak sibuk. Lagipun masa raya hari tu aku injured. Terseliuh otot pinggang pasal angkat tiang rumah. Tolong orang buat rumah mak aku. Terbaring 4 hari tak boleh gerak. Kalo kira yang aku ingat dah 4 kali aku kene. Kesan dia masih ada lagi sampai sekarang. Aku dah rasa macam orang tua dah.Tak boleh nak buat keje berat. Tapi alhamdulillah aaku masih boleh buat keje tiling kat bilik air rumah mak.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...