Salam Sejahtera semua..

PERHATIAN...

Saya hanya mengambil order untuk bulan puasa & hari raya sahaja.
Sekiranya berminat untuk menempah didalam bulan bulan yang lain minimum order adalah 200 pek / 100 kg.

100% Keluaran Bumiputera ( bisnes kat dapur rumah je )
100% Kacang Hijau

TEMPAHAN MULA DIBUKA SEKARANG.....

Untuk sebarang tempahan :
- Individu
- Peniaga2 Bazar
- Pemborong

Kepada pembeli atau agen yang berminat untuk berurusan dengan kami boleh menghubungi 012-6962625/0173521225/01115322625

Lokasi penghantaran sekitar Lembah Klang . ( Hantar terus by hand )
Caj akan dikenakan untuk pesanan dibawah 20pek/10kg.

Kepada yang berada diluar kawasan sila hubungi saya untuk bincang cara penghantaran.

Khidmat penghantaran melalui Pos ke Sabah & Sarawak.
Caj akan dikenakan mengikut kadar berat (berat asas bungkusan atau VOLUMETRIK - mana yang lebih tinggi) sepertimana yang telah ditetapkan oleh Pos Malaysia.
Berikut adalah panduan untuk anda mengenai kadar caj yang dikenakan oleh Pos Malaysia.
Panduan Pos Malaysia
Panduan Kiraan Volumetric Weight
(Lebar x Panjang x Tinggi /6000 = KG) - Kiraan dalam cm..

Adakalanya caj yang dikenakan adalah berdasarkan kadar berat kiraan VOLUMETRIK (saiz bungkusan) dan bukan mengikut berat sesuatu pakej. Jadi kepada yang nak buat pesanan melalui pos adalah lebih baik untuk anda membuat pesanan dalam kuantiti yang banyak. Takut nanti caj pos lagi mahal dari harga produk.

Harga : RM13/pek/500gm
Bayaran : C.O.D / Bank In M2U (162647037807 / Nor Ishraf Bakar)

Hubungi nombor yang tertera dibawah untuk pertanyaan.

H/P : 0126962625
0173521225
01115322625

atau

email : ishraf@destinigroup.com

Friday, September 3, 2010

Tempahan ditutup

Dah berapa hari aku tak update blog ni. Sibuk sangat,Minggu lepas balik Muar lagi. Bukan sebab nak ambik stok batang buruk tapi sebab jumaat cuti Nuzul Quran. selasa lak cuti Merdeka. dah alang alang cuti terus lima hari. Kat kampung tak banyak aktiviti yang aku boleh buat. Cuma pak mentua mintak tolong gantikan papan pintu yang reput. Dalam dok sibuk sibuk tu ada gak order masuk. Kak zie call nak lagi. Sebelum balik Muar stok cuma tinggal 85 pek je lagi. Orang rumah dah mula risau. Takut tak habis. Sekali bila Kak Zie call dia nak 200 pek. Hah....ambik... Takut sangat. Dah jadik gelabah pulak dah. Tak cukup stok yang ada. Tanya mak mentua cuma ada balance 40 pek je. Tanya kat makcik lak dapat lah 50 pek lagi. Daripada takde niat nak tambah stok terus penuh ngan batang buruk bila balik kl. Tambah lak ngan sepupu & adik ipar 50 pek lagi. Tapi sayang. Aku cuma dapat supply pada Kak Zie 120 pek. Selesai sumer stok yang ada. Malam ni nak hantar ke Bagnsar 3 pek lagi. Order dari officemate 70pek. Selesai sudah dihantar semuanya.

Degan ini secara rasminya tempahan untuk Kuih Batang Buruk untuk tahun ni ditutup. Kalo ada yang nak kene tunggu lepas raya ataupun raya haji lah pulak. Tu pun bergantung pada order. Kene berbaloi lah kan.....

8 September 2010, bertolak balik Kedah. Raya tahun ni beraya kat Kedah....

Untuk semua para pelanggan yang budiman aku ucapkan "SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI"  & "MAAF ZAHIR BATIN"... Segala salah silap terkurang terlebih terkasar harap diampunkan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...