Salam Sejahtera semua..

PERHATIAN...

Saya hanya mengambil order untuk bulan puasa & hari raya sahaja.
Sekiranya berminat untuk menempah didalam bulan bulan yang lain minimum order adalah 200 pek / 100 kg.

100% Keluaran Bumiputera ( bisnes kat dapur rumah je )
100% Kacang Hijau

TEMPAHAN MULA DIBUKA SEKARANG.....

Untuk sebarang tempahan :
- Individu
- Peniaga2 Bazar
- Pemborong

Kepada pembeli atau agen yang berminat untuk berurusan dengan kami boleh menghubungi 012-6962625/0173521225/01115322625

Lokasi penghantaran sekitar Lembah Klang . ( Hantar terus by hand )
Caj akan dikenakan untuk pesanan dibawah 20pek/10kg.

Kepada yang berada diluar kawasan sila hubungi saya untuk bincang cara penghantaran.

Khidmat penghantaran melalui Pos ke Sabah & Sarawak.
Caj akan dikenakan mengikut kadar berat (berat asas bungkusan atau VOLUMETRIK - mana yang lebih tinggi) sepertimana yang telah ditetapkan oleh Pos Malaysia.
Berikut adalah panduan untuk anda mengenai kadar caj yang dikenakan oleh Pos Malaysia.
Panduan Pos Malaysia
Panduan Kiraan Volumetric Weight
(Lebar x Panjang x Tinggi /6000 = KG) - Kiraan dalam cm..

Adakalanya caj yang dikenakan adalah berdasarkan kadar berat kiraan VOLUMETRIK (saiz bungkusan) dan bukan mengikut berat sesuatu pakej. Jadi kepada yang nak buat pesanan melalui pos adalah lebih baik untuk anda membuat pesanan dalam kuantiti yang banyak. Takut nanti caj pos lagi mahal dari harga produk.

Harga : RM13/pek/500gm
Bayaran : C.O.D / Bank In M2U (162647037807 / Nor Ishraf Bakar)

Hubungi nombor yang tertera dibawah untuk pertanyaan.

H/P : 0126962625
0173521225
01115322625

atau

email : ishraf@destinigroup.com

Saturday, June 25, 2011

Ready for delivery

Pengahantaran Poslaju...
Lokasi : Kuala Terengganu
             : Kuala Kangsar
             : kota Bharu
             : Pontian





Thursday, June 9, 2011

First order Batang Buruk

Salam,

Order pertama untuk tahun ni dah keluar. Ke Sabah hala tujunya.. Thanx to Sharifah Nardian..

Tuesday, May 17, 2011

Update terbaru

Salam. Terima kasih kepada yang sudi layari blog aku ni. Lama dah tak update. Takde cerita yang menarik sangat pun nak update kat sini. Sekarang dah mula sibuk nak promote batang buruk. Pose pon dah tak lama dah. Production dah start. So marketing pun kene start awal lah. Bulan ni dah ada yang mula bertanya pasal batang buruk. Brader Zull PJJ pon dah awal awal call mintak bagitau dia bila dah start. Alhamdulillah. Ingat lagi brader Zull ngan aku. Senang berurusan ngan dia. Jumpa pon kat stesyen minyak Esso federal highway atau petronas stadium Shah Alam je.

Lepas je raya hari tu rutin aku jadi normal balik. Dah tak sibuk. Lagipun masa raya hari tu aku injured. Terseliuh otot pinggang pasal angkat tiang rumah. Tolong orang buat rumah mak aku. Terbaring 4 hari tak boleh gerak. Kalo kira yang aku ingat dah 4 kali aku kene. Kesan dia masih ada lagi sampai sekarang. Aku dah rasa macam orang tua dah.Tak boleh nak buat keje berat. Tapi alhamdulillah aaku masih boleh buat keje tiling kat bilik air rumah mak.

Thursday, May 12, 2011

Kenapa Anda Perlu Join Bisnes Tunetalk-ToneExcel




Salam Sejahtera,

Jika anda masih memikirkan perlu ke anda buat bisnes ni, berikut adalah
beberapa sebab mengapa saya pandang ini sebagai satu peluang keemasan.

1. Pertama ia merupakan produk keperluan. Ada affiliate atau tidak, orang
mesti pakai. Pengguna prepaid pula sangat ramai, hampir 25 juta rakyat
malaysia menggunakan prepaid. Maknanya pasaran sangat luas.

2. Kedua: Nak join sangat murah, ramai orang mampu, maintain juga tidak
membebankan, ramai pengguna prepaid top-up setiap bulan berkali ganda
dari jumlah maintain yang diperlukan, maka ramai yang tak akan merasa
beban untuk maintain setiap bulan.

3. Ketiga: Downline kita kalau nak topup tak perlu jumpa kita, mereka
boleh dapatkan top-up di kedai topup, 7eleven, stesen minyak, Maybank2u
Cimb Clicks atau mesin atm. Wow !! Ini alasan paling besar, kerana kalau
kita tengah tidur mereka topup, maknanya kita tidur pun dapat duit.

4. Keempat: Selama ini, saya pakai phone, isteri pakai phone, anak pakai
phone, adik beradik pakai phone, kalau mereka topup atau bayar bil, tauke
maxis, tauke digi, tauke telco yang lain akan bertambah kaya, kita tak
dapat apa-apa pun.

Baik saya buat tunetalk-toneexcel, sekurang-kurangnya bertambah juga
pendapatan kita, walau sedikit. Tapi kalau ramai, maka akan jadi
pendapatan lumayan pula.

5. Kelima: Disebabkan orang akan pakai phone setiap masa, maka pasti
mereka akan sering topup, maka ini peluang untuk kita dapat pencen.
Kalau sorang kita sponsor, dan dia pakai simkad tersebut selama 10 tahun,
maknanya saya dapat pencen selama 10 tahun. Siapa tak mahu.
Bukan mereka menyusahkan kita pun kalau nak topup.

6. Keenam: Risiko amat kecil, modal sangat rendah kalau tak menjadi
(mudah-mudahan menjadi) maka kita tidak akan rugi banyak, kecuali
tenaga dan masa yang telah dihabiskan. Kalau menjadi maka bertambahlah
pencen kita.

Saya cadangkan kepada anda, jangan lepaskan peluang keemasan ini,
perniagaan ini jarang sekali lalu di hadapan kita, kalau kita terlepas,
kita kena tunggu lagi beberapa tahun untuk menjumpai perniagaan
seperti ini.

Mulakan sekarang, dan buat dengan konsisten sehingga dua tahun,
insyaAllah mudah-mudahan berhasil.


www.bisnesprepaid.com/farhsi79

Salam Usahawan

--
NOR ISHRAF BIN BAKAR
http://www.bisnesprepaid.com/farhsi79
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...