Salam Sejahtera semua..

PERHATIAN...

Saya hanya mengambil order untuk bulan puasa & hari raya sahaja.
Sekiranya berminat untuk menempah didalam bulan bulan yang lain minimum order adalah 200 pek / 100 kg.

100% Keluaran Bumiputera ( bisnes kat dapur rumah je )
100% Kacang Hijau

TEMPAHAN MULA DIBUKA SEKARANG.....

Untuk sebarang tempahan :
- Individu
- Peniaga2 Bazar
- Pemborong

Kepada pembeli atau agen yang berminat untuk berurusan dengan kami boleh menghubungi 012-6962625/0173521225/01115322625

Lokasi penghantaran sekitar Lembah Klang . ( Hantar terus by hand )
Caj akan dikenakan untuk pesanan dibawah 20pek/10kg.

Kepada yang berada diluar kawasan sila hubungi saya untuk bincang cara penghantaran.

Khidmat penghantaran melalui Pos ke Sabah & Sarawak.
Caj akan dikenakan mengikut kadar berat (berat asas bungkusan atau VOLUMETRIK - mana yang lebih tinggi) sepertimana yang telah ditetapkan oleh Pos Malaysia.
Berikut adalah panduan untuk anda mengenai kadar caj yang dikenakan oleh Pos Malaysia.
Panduan Pos Malaysia
Panduan Kiraan Volumetric Weight
(Lebar x Panjang x Tinggi /6000 = KG) - Kiraan dalam cm..

Adakalanya caj yang dikenakan adalah berdasarkan kadar berat kiraan VOLUMETRIK (saiz bungkusan) dan bukan mengikut berat sesuatu pakej. Jadi kepada yang nak buat pesanan melalui pos adalah lebih baik untuk anda membuat pesanan dalam kuantiti yang banyak. Takut nanti caj pos lagi mahal dari harga produk.

Harga : RM13/pek/500gm
Bayaran : C.O.D / Bank In M2U (162647037807 / Nor Ishraf Bakar)

Hubungi nombor yang tertera dibawah untuk pertanyaan.

H/P : 0126962625
0173521225
01115322625

atau

email : ishraf@destinigroup.com

Friday, August 13, 2010

laptop rosak

Bermula dari hari isnin sampai ke hari ni, laptop masih lagi kat office. Mintak tolong member format balik. Sebab apa format? Sebab sistem dah berterabur. Dah jadi lembab. Bila dah format masalah driver pula yang timbul. Susah bila takde laptop ni. Nak update blog, facebook kena guna hp. Skrin kecik sangat. Tak puas nak surf internet. Nak buat macam mana.

Monday, August 9, 2010

Hujung minggu yang memenatkan

Hujung minggu yang memenatkan. Dengan kepala yang berdenyut denyut dari hari khamis aku gagahkan jugak memandu balik kampung Muar. Tujuannya tak lain selain jenguk orang tua aku jugak nak ambil stok batang buruk.  Balik kali ni nak ambil 300 pek. 130 pek untuk kak zie dan selebihnya untuk tambah stok yang sedia ada. Brother Zul Pjj pun ada call nak lagi batang buruk. Selesai bawak naik batang buruk naik ke rumah, aku ke shah alam pulak. Orang rumah aku pulak nak siapkan kerja dia. Sambil tu dapat juga aku hantar order untuk brother Zul Pjj. Siap kerja di shah alam lari ke puchong pulak. Minggu ni memang sibyk. Takde rehat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...